SimplyRAR

SimplyRAR 1.10

Simpele in- en uitpakker voor rar-bestanden

VOOR

  • Helemaal gratis
  • Makkelijk rar-bestanden in- en uitpakken
  • Optioneel wachtwoord voor rar-bestanden

TEGEN

  • Verwerkt alleen maar rar-bestanden
  • Toegevoegde opties instabiel
  • Geen hulpdocumentatie
  • Ontwikkeling programma gestaakt

Gemiddeld
6

Met het gratis SimplyRAR pak je bestanden met het rar-formaat in en uit. Deze luchtige applicatie is vooral de moeite waard als je simpele comprimeringstaken moet uitvoeren.

Om een rar-bestand uit te pakken, sleep je het naar het SimplyRAR-raampje. Wil je er eentje creëren, dan stop je juist de bestanden die je wil inpakken in het venstertje. Bij het comprimeren zijn er enkele eigenschappen die je de pakketjes optioneel meegeeft. Zo beveilig je bijvoorbeeld het aan te maken bestand met een wachtwoord.

Naast de duidelijke "Open"- en "Create"-knoppen zijn er ook twee vage varianten met de aanduidingen "Open Par2" en "Create Par2". Het zal te maken hebben met het feit dat de ontwikkeling van SimplyRAR is stopgezet, want werken doen die knoppen niet. Ook de toch aantrekkelijke optie om je nieuwe rar-bestand te splitsen in meerdere onderdelen functioneert voor geen meter. Daarnaast is er voor SimplyRAR geen enkele hulpdocumentatie. Een verklaring voor de gebrekken is dus niet te vinden.

Er zijn niet bijster veel inpakprogramma's voor de Mac. Voor het lichte, simpel te gebruiken en volledig kosteloze SimplyRAR valt dan ook zeker wat te zeggen. De software is echter ook instabiel en onvoltooid. De applicatie RAR is vollediger, maar ook moeilijker te begrijpen. Als je zip- of tgz-bestanden wil inpakken dan gebruik je een programma als StuffIt. Voor een beter werkende uitpakker ben je bij Zipeg aan het goede adres.

Meeste downloads Bestanden in- & uitpakken voor mac

Meer
SimplyRAR

Download

SimplyRAR 1.10

Beoordelingen about SimplyRAR